forside

Velkommen til All In Online

All In eksisterer for å gjøre andre bedre. Med bedre mener vi menneskelig og økonomisk vekst.


Har du vært her før, kan du logge inn under.
Hvis ikke, må du først motta en unik URL eller en e-post fra din kursholder, for å få tilgang til innholdet.

Ved tekniske spørsmål, ta kontakt med tor@allin.no

Vi bidrar til å gjøre læringen digital, men med samme opplevelse av autensitet, energi og glede med kunnskapsoverføring.

Sigurd Granmark & Tor Haugnes

Du har kommet til innloggingssiden for All In Online. Våre kunder og partnere har dette som innlogging for sine internskoler og kursmoduler fra All In. Mer om oss finner du på allin.noHar du vært her før, kan du logge inn under.
Hvis ikke, må du først motta en unik URL eller en e-post fra din kursholder, for å få tilgang til innholdet.

Ved tekniske spørsmål, ta kontakt med tor@allin.no

Vi bidrar til å digitalisere våre kunder. Alt vi gjør kan vi også gjøre digitalt!

Sigurd Granmark & Tor Haugnes

All In er Norges eneste fullservice kompetanse og eventbyrå. Vi kan håndtere alt faglig, digitalt, underholdning og praktiske ved våre kunder sine arrangement. Mer om oss, hvordan vi jobber og hva vi leverer finner du på allin.no

Siden 2014 har vi jobbet med over 1000 selskaper fra 2- 20.000 ansatte. Vi har hele veien vært overbevist om at mennesker og resultater må utvikle seg sammen.

Uten menneskelig utvikling, har vi ikke skapt noe. Med eiere som har skrevet bøker som Muntlig formidling og KulTur, skinner det gjennom at vår lidenskap er samspillet mellom mennesker. Det vi har lært underveis er at det er mennesker som gjør teknologi lønnsomt. Derfor har vi utviklet oss til å bli spesialister på samspillet mellom mennesker, ved hjelp av teknologi.

All In vet at mennesker trenger fysiske møter for å lykkes. Vi vet også at kloden og selskaper må ha færre fysiske møter mellom mennesker for å lykkes i fremtiden. Dette er premissene for vår forretningsmodell og årsaken til at vi går All In 247365.

Lykke til